Haemme kirjanpitäjää taloushallintotiimiimme Vaasaan

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä?

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien konserniyritysten parissa, yhdessä muun taloushallintotiimimme kanssa. Hoidat konserniyritystemme taloushallintoa itsenäisesti kirjanpidosta tilinpäätöksiin, saaden avuksi kaiken tarvitsemasi tuen. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä viranomaisraportointia.

Lisäksi tarjoamme sinulle joustavan työajan, kattavat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, monipuolista tukea osaamisesi ja kehittymisesi tueksi sekä konsernimme muut henkilökuntaetuudet.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksien teosta. Myös rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden lisäksi toivomme sinun myös olevan kiinnostunut näkemään numeroiden taakse ja olemaan mukana kehittämässä taloushallinnon sähköisiä prosesseja.

Yhteistyön tekeminen on kaiken toimintamme keskiössä. Tämän vuoksi toivomme sinulta positiivisia yhteistyötaitoja, ja ennen kaikkea kykyä ottaa vastaan apua ja tarjota sitä muille.

Tehtävään haemme tarkkaa, motivoitunutta, oma-aloitteista sekä positiivista tiimipelaajaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kirjanpitoprosessien hallinnasta sekä tilinpäätösten itsenäisestä laadinnasta.

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 28.2.2023 täällä

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Panu puh. 010 505 5050.