Haemme energiakaupan operointikeskukseemme energia-alan insinööriä

Haemme Vaasaan energiakaupan operointikeskukseemme Energia-alan insinööriä hoitamaan EPV:n sähköntuotanto-omistusten kaupallista optimointia. Haemme henkilöä, jolla on mielellään muutaman vuoden työkokemus energiakauppaan liittyvistä tehtävistä tai on vastavalmistunut energia-alan insinööri. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Päätehtäviisi kuuluu CHP- laitosten tuotannon optimointi, tuulivoimapuistojemme tuotannon tasehallinta ja sen kehittäminen, sekä muun säätökykyisen tuotantomme kaupallinen optimointi. Työsi sisältää optimointiin liittyvien ennusteiden laadintaa moderneja analytiikkaohjelmistoja hyödyntäen sekä päivittäinen sähköpörssikaupankäynti NordPoolin Day-ahead ja Elbas-markkinalla. Tehtävä on kolmivuorotyö ja kuulut energiatiedonhallinnan tiimiimme.

Odotamme kiinnostusta uusien toimintamallien ja työvälineiden kehittämiseen ja käyttöönottoon, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän merkittävää muutosvaihetta läpikäyvällä sähkömarkkinalla sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa EPV:n energiavalvomopäällikkö Mika Luoto 050 413 1356, parhaiten tavoitettavissa 26.9. klo 12-15 ja 3.10. klo 12-15. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 7.10.2018 osoitteeseen: mika.luoto@epv.fi