Kuljemme tuulivoimatuotannon kärkijoukoissa

EPV Energia on Suomessa teollisen mittakaavan tuulivoimatuotannon uranuurtaja, jonka tuulivoimaohjelma käynnistyi jo vuonna 2006. EPV Tuuli -liiketoiminta-alueen tavoitteena on lisätä päästöttömän energiatuotannon osuutta konsernissa.

Rakennamme tuulivoimaa itsellemme ja teemme työtä pitkällä tähtäimellä. Kehitämme, rakennutamme, investoimme, operoimme ja vastaamme sähkötaseesta ja säätövoimasta. Myös tuotot pysyvät kotimaassa.

EPV Energian tytäryhtiö EPV Tuulivoima on rakentanut ja suunnittelee useampia hankkeita Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueille sekä yhtä hanketta Kuusamoon. EPV Tuulivoiman ensimmäinen tuulivoimapuisto Vaasan Torkkolaan valmistui keväällä 2015 ja toinen tuulivoimapuisto Ilmajoen Santavuorelle 2016. Vuoden 2018 alussa valmistuivat tuulivoimapuistot Kristiinankaupungin Metsälään ja Teuvan Paskoonharjulle.

EPV Energia on myös merkittävänä osakkaana mukana Tornioon, Pyhäjoelle ja Raaheen sekä Simoon tuulivoimaa suunnittelevassa ja rakentavassa Rajakiirissä sekä merituulivoimapuistoja suunnittelevassa Suomen Merituulessa.