EPV Alueverkko on saanut Liikenneviraston liittymisjohdot käyttökuntoon

 

EPV Alueverkko on saanut Liikenneviraston Vaasa-Seinäjoki -radan sähköistämiseen liittyvien syöttöasemien liittymisjohdot käyttövalmiiksi 30.9.2011 sovitun aikataulun mukaisesti.

110 kV:n voimajohdot sijoittuvat Mustasaaren kunnan alueelle Tuovilaan ja Seinäjoen kaupungin alueelle Ylistaroon. Ylistaron voimajohtohankkeen pituus on noin 5 kilometriä ja Tuovilaan tulleen johdon pituus noin 100 metriä. Pylvästyyppinä käytettiin harustettua teräsputkipylvästä. Johtoalueeksi tarvittiin 26 metriä leveä johtokäytävä sekä tämän molemmin puolin 10 metriä leveät reunavyöhykkeet.

EPV Alueverkko pyrkii saamaan hankkeen viimeistelytyöt valmiiksi marraskuun loppuun mennessä sääolosuhteista riippuen. Mahdolliset työaikaiset vanhingot pyritään sopimaan maanomistajien kanssa urakoitsijan toimesta.

 

Lisätietoja:
EPV Alueverkko Oy, kunnossapitopäällikkö Mika Winter, 050 386 2509