Globaalit megatrendit

Yritysvastuu­raportti 2023

Avaa raportti (PDF)

Vastuullisuus on EPV:n liiketoiminnan perusta, joka näkyy yhtiön toiminnassa, ajattelutavassa ja johtamisessa. Luomme yhdessä henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa puhtaampaa maailmaa.

Lue raportista, mitä saavutimme yritysvastuun saralla vuonna 2023!

Reagoimme maailman muuttuessa

EPV seuraa tarkasti maailmanlaajuisia megatrendejä, sillä niillä on usein vaikutuksensa energia-alaan. Kun tunnistamme yhteiskunnan kehityssuunnat ajoissa, pystymme ennakoimaan tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia tehokkaasti. Olemme asiantuntijoina mukana keskustelussa vastuullisen ja pitkäjänteisen energiapolitiikan puolesta.

Ilmastonmuutos

Panostamme määrätietoisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Tähtäämme hiilineutraaliin sähköntuotantoon 2030 mennessä. Siirrymme kohti vähäpäästöisempää tuotantoa hallitusti ja vastuullisesti.

Energian toimitusvarmuus

Toimitamme energiaa omistajillemme, eli kotimaisille energiayhtiöille, korkealla toimitusvarmuudella. Kehitämme verkkoyhteyksiä ja investoimme infraan, jotta energiansaannin varmuus olisi aina huippuluokkaa.

Energia-alan muutos

Energia-ala on murroksessa, ja myös kotimainen ja globaali toimintaympäristömme muuttuvat jatkuvasti. Alan investointipäätökset tehdään kuitenkin aina pitkälle aikavälille. Siksi toimimme pitkäjänteisesti sekä toivomme yhtä lailla yhteiskunnallisissa ratkaisuissa pitkäjänteistä energiapolitiikkaa.

Digitalisaatio

Hallinnoimme kaupallisesti energianhankintaamme ja -toimituksiamme osakkaillemme modernilla teknologialla. Digitalisaation avulla luomme tehokkuutta tähän energiantoimitusprosessiin. Kehittyneen teknologian ja analytiikan ansiosta pystymme myös seuraamaan ja säätämään tuotantoa joka hetki.

Vastuullisuusuutiset