EPV Energia allekirjoitti luottolimiittisopimuksen

 

EPV Energia Oy on 22.12.2011 allekirjoittanut 80 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen. Lainajärjestelyn pääjärjestäjinä toimivat Handelsbanken Capital Markets ja Sampo Pankki.

Luottolimiitti on viisivuotinen ja se on tarkoitettu käytettäväksi konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin.

EPV Energia Oy on suomalainen, sähkön ja lämmön tuotantoon ja hankintaan erikoistunut energiayhtiö. EPV:n perustehtävä on hankkia omistajilleen sähköä edullisesti. Yhtiö keskittyy omistuksessaan olevien voimaosuuksien tehokkaaseen hallintaan ja pyrkii jatkuvasti parantamaan osakkaille toimittamansa energian kilpailukykyä. EPV:n tavoitteena on jalostaa energianhankintansa asteittain vähäpäästöisemmäksi. Vuonna 2010 EPV Energia -konsernin liikevaihto oli 188,4 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Rami Vuola, 040 509 0044