EPV Energia hakee kirjanpitäjää

 

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Vaasaan äitiyslomasijaisuuden ajaksi.

Kirjanpitäjänä monipuoliset ja haastavat tehtäväsi sisältävät pääkirjanpitoa, kuukausiraportointia sekä maksuliikennetehtäviä. Lisäksi työhösi voi kuulua palkanlaskentaa sekä matka- ja kululaskutukseen liittyviä tehtäviä. Odotamme sinulta vahvaa kirjanpidon ja palkanlaskennan tuntemusta sekä kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) sekä muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet myös kiinnostunut näkemään numeroiden taakse ja olemaan mukana kehittämässä taloushallinnon sähköisiä prosesseja.

Tehtävään haemme motivoitunutta, oma-aloitteista sekä positiivista tiimipelaajaa. Eduksi luetaan palkanlaskennan tuntemus sekä kokemus konserniyhtiöiden taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä arvostetussa suomalaisessa yrityksessä. Sinulla on tukenasi laaja taloushallinnon ammattilaisten joukko sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jan-Krister Tekoniemi puh. 050 3133 207. Luottamukselliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 1.11.2012 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jan-krister.tekoniemi(at)epv.fi.