EPV Energia juhlisti merkkipäiväänsä energiaseminaarilla

 

EPV Energia Oy järjesti 60-vuotisen toimintansa kunniaksi energia-alaa koskevan kutsuvierasseminaarin Vaasan kaupungintalon juhlasalissa perjantaina 19.10.2012. Paikalle oli saapunut suuri joukko yhtiön sidosryhmien edustajia.

Koska samalla viikolla julkaistu yhtiön historiateos käsitteli mennyttä aikaa, suuntautui juhlaseminaari puolestaan tulevaisuuteen. Seminaarin aiheet käsittelivät muun muassa tulevaisuuden energianteknologiaa, sen rahoitusmahdollisuuksia sekä energia- ja ympäristöpolitiikkaa. Lisäksi luotiin katsaus Vaasan seudulla toimivaan Pohjoismaiden merkittävimpään energiateknologian keskittymään ja sen merkitykseen seudulle ja koko Suomelle. Seminaarin alustajina toimivat useat oman alansa kokeneet huippuasiantuntijat sekä merkittävät kansallisen tason vaikuttajat kuten Hannele Pokka, Johnny Åkerholm ja Mikko Pukkinen.

 

Teksti: Johanna Haveri, Viestintä Oy Prowomedia