EPV Energia hakee kahta projektipäällikköä

 

Haemme yritykseemme kahta avainhenkilöä

Ympäristöasiantuntija / -projektipäällikkö

Koordinoit pääasiallisesti tuulivoiman kehitysprojekteja sekä niiden ympäristö-, lupa- ja kaavoitusasioita, mutta osallistut myös bioenergiahankkeisiin. Vastaat näihin liittyvistä viranomais- ja muista sidosryhmäsuhteista. Hankkeisiin liittyvien sisäisten verkostojen hoitaminen on oleellinen ja tärkeä osa tehtävääsi. Varsinainen toimipisteesi on Vaasassa, mutta liikut viikoittain hankepaikkakunnilla Länsi- ja Pohjois-Suomessa. Esimiehesi lisäksi raportoit tehtävässäsi tuulivoima- ja bioenergiayhtiöiden toimitusjohtajille.

Sinulla on ympäristötekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Tunnet ympäristölainsäädäntöä ja olet aktiivinen verkosto-osaaja, joka ymmärtää julkisen sektorin toimijoiden erityispiirteet ja joka pystyy toimimaan rakentavassa hengessä haasteellisissakin tilanteissa. Viestinnälliset valmiutesi ovat hyvät; pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.


Projektipäällikkö

Vastaat alkuvaiheessa tuulivoimapuistohankkeiden sähköteknisen infran suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit tuuliturbiinitoimitusten sähköteknisten osuuksien vastuuhenkilönä koordinoiden myös ohjaus- ja informaatiojärjestelmärajapintaa. Tulevaisuudessa toivomme Sinun kykenevän ottamaan kokonaisvastuun projektien läpiviennistä. Varsinainen toimipisteesi on Vaasassa, mutta liikut tarpeen mukaan hankepaikkakunnilla Länsi- ja Pohjois-Suomessa. Raportoit tehtävässäsi päästöttömän tuotannon johtajalle.

Sinulla on sähkövoimatekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Käytönjohtajapätevyys katsotaan eduksi. Olet jo ehtinyt näyttää kykysi vastuullisissa rooleissa investointiprojekteissa ja hankkia kokemusta niin projektien hankintatoimesta kuin toimitusten valvonnastakin. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä. Myös ruotsinkielen taidosta on tehtävässä hyötyä.

Jos haluat päästä tuulivoiman sekä bioenergiakehityksen näköalapaikalle ja olla osa dynaamista ammattilaisten tiimiä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 6.5.2013 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa MPS-konsultti Minna Silvennoinen, 040 583 0310.