EPV Energia hakee lämpöliiketoiminnan johtajaa

Nykyisen johtajan siirtyessä muihin tehtäviin EPV Energia hakee

lämpöliiketoiminnan johtajaa

EPV Energia Oy:n omistamat sähköä ja lämpöä tuottavat voimalaitokset sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella, Raahessa ja Torniossa. Haettavan henkilön päätyö on konsernin lämpöliiketoiminnan johtaminen ja hän on yhtiön johtoryhmän jäsen. Lisäksi hän toimii soveltuvin osin konsernin toimialueisiin kuuluvien tuotantoyhtiöiden toimitusjohtajana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koko energia-alan tuntemusta erityisesti energiantuotannon osalta, liiketoiminta- ja johtamisosaamista sekä vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa. Valittavalla henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto, vahva suomen ja englannin kielen taito ja hyvä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamista energiateollisuuden näköalapaikalla.

Lisätietoja
EPV Energia Oy: toimitusjohtaja Rami Vuola, rami.vuola(at)epv.fi
Momentous Oy: seniorikonsultti Markko Ihamuotila, 050 598 7014, markko.ihamuotila(at)momentous.fi

Jätä hakemuksesi 24.11. mennessä osoitteessa careers.momentous.fi.