Haemme taloushallinnon kesätyöntekijää

Haemme

TALOUSHALLINNON KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

toukokuusta elokuun loppuun saakka kestävään työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontran tehtäviä, raportointia sekä muita mahdollisia taloushallinnon avustavia työtehtäviä.

Toivomme, että olet taloushallinnon AMK- tai yliopisto-opiskelija ja olet suorittanut jo jonkin verran alan opintoja. Aikaisempi alan työkokemus luetaan eduksi. Lisäksi olet aktiivisesti ja oma-aloitteisesti työhön tarttuva ja suhtaudut positiivisesti niin työtovereihin, asiakkaisiin kuin työn vaihtuviin haasteisiin.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia, vastuullisia ja haastavia työtehtäviä arvostetussa suomalaisessa yrityksessä. Kesän aikana pääset kerryttämään opintojasi tukevaa työkokemusta ja saat mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi.

Luottamukselliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 27.2.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jan-krister.tekoniemi(at)epv.fi. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi. Teemme kesätyöntekijöiden valinnat maaliskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller Jan-Krister Tekoniemi, puh. 010 505 5041.