Haemme energiakaupan operointikeskukseemme energia-alan insinöörejä

Haemme Vaasaan energiakaupan operointikeskukseemme

Energia-alan insinöörejä

hoitamaan EPV:n sähköntuotanto-omistusten kaupallista optimointia.

Haemme sekä henkilöitä, joilla on vähintään muutaman vuoden työkokemus energiakauppaan ja mieluiten energiavalvomotoimintaan liittyvistä tehtävistä että vastavalmistuneita tai tulevana keväänä valmistumassa olevia insinöörejä.

Päätehtäviisi kuuluu tuulivoimapuistojemme tuotannon tasehallinta ja sen kehittäminen, muun säätökykyisen tuotantomme kaupallinen optimointi, erilaisten optimointiin liittyvien ennusteiden laadinta moderneja analytiikkaohjelmistoja hyödyntäen sekä päivittäinen sähköpörssikaupankäynti Nordpoolin day-ahead ja elbas-markkinalla. Tehtävä on kolmivuorotyö ja kuulut energiatiedonhallinnan tiimiimme.

Odotamme kiinnostusta uusien toimintamallien ja työvälineiden kehittämiseen ja käyttöönottoon, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän merkittävää muutosvaihetta läpikäyvällä sähkömarkkinalla sekä mahdollisuuden kehittää pitkäjänteisesti osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa EPV:n energiavalvomopäällikkö Mika Luoto, 050 413 1356 sekä toiminnasta vastaava johtaja Reima Neva, 050 386 2519.
Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 31.1.2017 osoitteeseen: reima.neva(at)epv.fi.