Haemme operointikeskukseemme kesätyöntekijää 3-vuorotyöhön

Kiinnostaako sinua ura kasvavassa energiayhtiössä? Tarjoamme monipuolisia työntehtäviä energiakaupankäynnin ja tasehallinnan parissa.

Toimenkuvaasi kuuluvat pääasiassa kaupankäynti Nord Poolin Day-ahead ja Intraday -markkinoilla, sähkön kuormaennusteiden tekeminen, sähkötaseen seuranta, taseselvitys, tuotantosuunnitelmien päivittäminen, tuulivoimapuistojen operointi, sähkömarkkina-analyysien tekeminen ja sidosryhmäraportointi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvia energia-alan opintoja ja hyvää tietoteknistä osaamista. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti. Edellytämme eriomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvä englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Työsuhde alkaa huhtikuussa ja kestää syyskuulle. Palkkaus on kuukausipalkka ja vuorolisät. Palkkataso määräytyy kertyneiden opintopisteiden perusteella alan työehtosopimuksen mukaisesti. Toimitilamme sijaitsevat Vaasan keskustassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja opintorekisteriotteineen viimeistään 28.2.2018 sähköpostitse osoitteeseen mika.luoto(at)epv.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa EPV Energian Operations Center Manager Mika Luoto (puh. 010 505 5030) ti 13.2. ja ti 20.2. klo 9–15 välisenä aikana.