Pia Oesch on nimitetty EPV Energian yhteiskuntasuhdepäälliköksi

Pia Oesch on nimitetty EPV Energian yhteiskuntasuhdepäälliköksi 4.9.2023 alkaen. Hän ottaa vastuun konsernin yhteiskuntasuhteiden ja edunvalvonnan hoidosta. Pialla on pitkä työkokemus alalta ja hän on toiminut aikaisemmin muun muassa Huoltovarmuuskeskuksessa energiahuolto-osaston johtajana ja johtavana asiantuntijana sekä Energiateollisuus ry:ssä edunvalvonnan eri tehtävissä.

– Olen erittäin iloinen toivottaessani Pian tervetulleeksi EPV:n tiimiin. Meillä on tärkeä rooli energiamurroksessa ja puhtaan energiajärjestelmän rakentamisessa yhä haastavammassa toimintaympäristössä. Pian arvokas kokemus yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta ja huoltovarmuusasioiden johtamisesta edistää erinomaisesti meidän matkaamme kohti päästötöntä energiajärjestelmää, sanoo EPV Energian toimitusjohtaja Rami Vuola.

Pia Oesch ottaa uudet tehtävät EPV:ssä vastaan innostuneena.

– Odotan malttamattomana aloitusta uudessa tehtävässäni EPV Energialla. EPV on innovatiivinen ja monipuolinen energiatalo, josta entuudestaan tunnen henkilöitä, ja jonka tavoitteet ovat lähellä sydäntäni. Minun on siten helppo lähteä edistämään yhteisiä asioitamme, sanoo tuleva yhteiskuntasuhdepäällikkö Pia Oesch.

Lisätietoja: EPV Energia Oy, toimitusjohtaja Rami Vuola, 040 509 0044