Pia Oesch har utsetts till chef för samhällsrelationer på EPV Energi

Pia Oesch har utsetts till chef för samhällsrelationer på EPV Energi från och med 4.9.2023. Hon kommer att ansvara för skötseln av koncernens samhällsrelationer och intressebevakning. Pia har lång arbetserfarenhet i branschen och har tidigare bland annat varit verksam vid Försörjningsberedskapscentralen som ledande expert och direktör för energiförsörjningsavdelningen samt vid Finsk Energiindustri rf, där hon skött olika uppgifter inom intressebevakningen.

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Pia till EPV:s team. Vi har en viktig roll i energiomvälvningen och i uppbyggnaden av ett rent energisystem i en alltmer krävande omvärld. Pias värdefulla erfarenhet av att sköta samhällsrelationer och leda energiförsörjningsfrågor är till stor hjälp på vår väg mot ett utsläppsfritt energisystem, säger EPV Energis verkställande direktör Rami Vuola.

Pia Oesch ser ivrigt fram emot de nya arbetsuppgifterna på EPV.

– Jag väntar otåligt på att få ta itu med mitt nya jobb på EPV Energi. EPV är ett innovativt och mångsidigt energiföretag där jag känner personer sedan tidigare. EPV:s målsättningar ligger mig också varmt om hjärtat. Därför är det lätt för mig att börja jobba för vår gemensamma sak, säger EPV:s blivande chef för samhällsrelationer Pia Oesch.

Mer information: EPV Energi Ab, verkställande direktör Rami Vuola, 040 509 0044

Arkiv