Markku Vartia on nimitetty EPV Energian uudeksi osuusvoimatuotannon johtajaksi

Markku Vartia on nimitetty EPV Energian osuusvoimatuotannon johtajaksi 1.3.2024 alkaen. Hänen pääasiallista vastuualuettaan on yhtiön omistama ydin- ja vesivoima. Käytännössä tämä tarkoittaa aktiivista työskentelyä yhtiön osakkuusyhtiöiden, Pohjolan Voiman, Teollisuuden Voiman ja Voimapihan kanssa.

Vartia on tehnyt pitkän uran energia-alalla työskennellen viimeiset noin 20 vuotta Vantaan Energialla eri johtotehtävissä, toimien viimeksi yhtiön sähköliiketoiminnan liiketoimintajohtajana. Hän on toiminut myös EPV Energian hallituksen jäsenenä vuodesta 2009.

– Olen erittäin tyytyväinen, kun saamme Markun osaksi EPV:n ammattitaitoista porukkaa.  Hänellä on erinomainen tausta tähän tehtävään ja Markulla on hallitustyöskentelyn kautta jo laaja-alainen näkemys EPV:n toimintaan, sanoo EPV Energian toimitusjohtaja Rami Vuola.

– Tiedän entuudestaan, että EPV on innovatiivinen energia-alan kärkitoimija, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet. Hienoa päästä mukaan edistämään EPV:n matkaa sen kunnianhimoisella kehityspolulla, sanoo uusi osuusvoimatuotannon johtaja Markku Vartia.

Lisätietoja: EPV Energia Oy, toimitusjohtaja Rami Vuola, 040 509 0044