Kiinnostaako työskentely energia-alalla?

EPV:ssä työskentelee kotimaisen energiantuotannon moniosaajien joukko

EPV Energialla on yli 65 vuoden kokemus vastuullisesta energiantuotannosta. Investoimme voimakkaasti päästöttömään, varmaan ja turvalliseen energianhankintaan kaikille osakkaillemme. Vastuullinen ja eettinen toimintatapa on perusedellytyksiämme.

EPV Energia Oy hankkii energiaa omakustannusperiaatteella. Toimitamme omistajillemme mahdollisimman vähäpäästöistä ja hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä ja lämpöä. Panostamme edulliseen ja ympäristöystävälliseen energiaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Henkilökuntamme koostuu alansa ammattilaisista, ja monipuolista kokemusta energia-alalta löytyy yli neljältä vuosikymmeneltä. Pätevä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on yrityksemme tärkein voimavara. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa, Helsingissä, Seinäjoella ja Torniossa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIN HAKEMUS

Jos avoimissa työpaikoissamme ei juuri nyt ole sinua kiinnostavaa tehtävää, voit lähettää avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@epv.fi

Henkilöstöstrategiamme tavoitteena on varmistaa henkilöstön sitoutuneisuus, motivaatio ja jatkuva kehittyminen. Pyrimme takaamaan terveellisen ja turvallisen työympäristön yhdessä tekemisen -kulttuuria vaalien.

Keräämme säännöllisesti palautetta, jota hyödynnämme toiminnan ja johtamisen kehittämisessä.

 

Henkilötietojen käsittely