Jukka Paavola on nimitetty EPV Alueverkon toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen

Jukka Paavola on nimitetty EPV Alueverkon toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Jukalla on laaja kokemus alueverkkotoiminnasta ja sähkönsiirtoverkkojen rakentamisesta. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 EPV Alueverkossa kunnossapitopäällikkönä. Ennen EPV Alueverkkoa Jukka on työskennellyt Enersense PN Oy:ssä sähköasematiimissä ja myöhemmin sähköasemamestarina ja toimipisteen esihenkilönä ja alue-esihenkilönä hoitaen muun muassa Fingridin ja EPV Alueverkon sähköverkon kunnossapitosopimuksia.

– Jukka on johtanut ansiokkaasti vuosien ajan monia EPV:n sähkönsiirtoverkon rakennusprojekteja. Hänen pitkä kokemuksensa, kehityshalukkuutensa ja uran aikana luodut verkostot luovat erinomaisen valmiuden johtaa ja viedä EPV:n verkkoliiketoimintaa menestyksekkäästi eteenpäin. EPV haluaa edelleen vahvasti kehittää verkkoliiketoimintaansa ja vahvistaa asemaamme Suomen johtavana alueverkkoyhtiönä. Toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään! sanoo EPV Energian toimitusjohtaja Rami Vuola.

– Olen innoissani päästessäni johtamaan EPV Alueverkkoa. Yhtiöllä on vahva asema sähkönsiirtosektorilla, ja odotan innolla uusien mahdollisuuksien luomista yhdessä tiimin kanssa, sanoo Jukka Paavola.

– Haluan tässä samalla kiittää EPV Alueverkon nykyistä toimitusjohtajaa Jukka Rajalaa erinomaisesta työstä. Jukan työ jatkuu edelleen EPV Alueverkossa, mutta jatkossa uutta toimitusjohtajaa tukevassa Senior Advisor -roolissa. Jukka on vuosien ajan rakentanut EPV Alueverkkoa menestyksekkäästi ja EPV Alueverkosta on rakentunut merkittävä sähkönsiirtäjä Suomessa, sanoo Vuola.

Lisätietoja: EPV Energia Oy, toimitusjohtaja Rami Vuola, 040 509 0044